Training voor Hulpverleners

Staan voor gelijkwaardige Samenwerking

Staan voor gelijkwaardige Samenwerking!

Voor coaches/ondernemers die samen willen werken met de reguliere zorg!

Ik heb in mijn loopbaan van 35 jaar in de zorg de combinatie gemaakt van reguliere en holistische opleidingen en om die op een speelse wijze samen te brengen.  In de laatste 10 jaar daarvan heb ik in mijn praktijk ook veel samen gewerkt met de reguliere zorg. Het heeft mij gebracht dat ik voor mezelf sta, ook wanneer het voelt dat het niet gelijkwaardig is. Ik laat mij niet door ongelijkwaardigheid misleiden.  De weerstanden hebben mij heel veel gebracht, de totale verbinding om voor mezelf te staan in alle omstandigheden.

Ik wil dit graag overdragen aan anderen die mijn ondersteuning kunnen gebruiken om vanuit eigen expertise te willen samenwerken met de reguliere zorg en/of onderwijs. Het komt er kort op neer, dat de reguliere zorg de mensen nodig heeft om vanuit het hart te kunnen werken en daar ook voor gaan staan. Dan zijn er vele mogelijkheden om reguliere methodes samen te brengen met holistische benaderingen. De kracht van het hart heeft het reguliere nodig, niet door strijd of ongelijkwaardigheid, maar door te gaan staan voor jouw methode, missie of gedachtengoed. Ik wil graag anderen helpen om daar met mijn programma`s wat in te kunnen gaan betekenen.

Wil jij voor jezelf staan in alle omstandigheden?  Jezelf zijn en in je kracht gaan staan zodat het mogelijk is om samen te werken met de reguliere instanties?

Door zelf nu een nieuwe stap te maken om samen met mijn partner, een thuis te gaan bieden voor kinderen die uit huis geplaatst zijn, heb ik het verlangen om mijn expertise, die ik opgedaan heb, door te gaan geven aan coaches/ondernemers.

De rode draad werd zichtbaar, het verlangen naar een thuis is altijd een zoektocht geweest in mijn leven om die aan mezelf te kunnen geven in alle onbekende situaties. Die basis te geven, zodat alle gevoelens die zichtbaar willen worden er kunnen zijn. Hier heb ik mijn levenswerk van gemaakt met de nodige scholing, en nu is er het verlangen om dat door te gaan geven. Dit is de basis die nodig is om voor te gaan staan, als ingang binnen de reguliere zorg en onderwijs. Ik wil jou daar graag in ondersteunen, door jouw specifieke aanbod/missie samen te voegen met regulier. Dit door kennis, ervaringen en oefeningen aan te reiken, om in alle omstandigheden zichtbaar te kunnen blijven en te kunnen staan voor jouw unieke aanbod.

Heb jij dat verlangen ook, dat er geen onderscheid meer is tussen regulier en/of holistisch of er aan mee willen werken om dat dichter bij elkaar te brengen. Wat mij helder is geworden de afgelopen jaren is,  dat ik de test kreeg in het reguliere, kun je helemaal transparant voor jezelf gaan staan. Achteraf is dat mijn uitdaging geweest, om daar in beproefd te worden en te ervaren hoe krachtig ik ben als ik mij van binnenuit laat zien.

Dat is wat regulier nodig heeft, dat jij je volledig laat zien en niets meer achterhoudt. Dit levert jouw de totale verbinding op en dat jij een ingang hebt om te onderzoeken naar mogelijkheden om spelenderwijs regulier met holistische te verbinden. Je hebt niets te verliezen omdat je totaal jezelf bent in dit spel en jij een bijdrage kunt leveren om regulier en holistisch met elkaar te verbinden.

Ik ben bezig met een enquête https://nl.surveymonkey.com/r/C9DDJJ9 en interviews voor coaches/ondernemers. Ik ga met mijn vragen hierop dieper in, om te kijken waar de behoefte ligt om deze vervolgens in mijn programma`s te verwerken.

Deze enquête is alleen voor mijn onderzoek en de uitkomsten worden niet met derden gedeeld.

Tot slot:
Als dank voor jouw hulp, kies ik uit alle ingevulde enquêtes 10 gelukkige winnaars die mijn online Basiscursus:  Staan voor gelijkwaardige Samenwerking t.w.v. €88,00 gratis mogen volgen.