Presentatie- en inspiratieavond

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden

Kleuren-Wijs ziet dat de nieuwe generatie ons uitdaagt om te groeien en nieuwe mogelijkheden te vinden. Mogelijkheden waar alle kinderen, jongeren (en volwassenen!) tot bloei kunnen komen.
Kom dan naar Kleuren-Wijs want dat is echt iets voor jou! Dan zul je zien dat je net zo van waarde bent dan wie dan ook!

Bruggenbouwers

In de wereld van vandaag wordt de ratio als toonaangevend gezien. Onze kinderen dagen ons uit een brug te bouwen naar ons hart, om een brug te slaan naar een samenleving waar gevoel en intuïtie een evenwaardige rol spelen met de ratio.

Kleuren-Wijs gedachtengoed

Kleuren-Wijs is geen methode maar een levenswijze. Je maakt het onderdeel van je bestaan, van je eigen zijn, van je voelen, denken, handelen. Kleuren-Wijs werkt duurzaam door.
Centraal in het Kleuren-Wijs gedachtengoed staat dat nadat je ontdekt hebt hoe je je eigen kracht, liefde en zelfvertrouwen kunt aanspreken, je de volgende stap zet: een authentieke verbinding aan gaan met de ander.
Onze visie is gezamenlijk een samenleving creëren waar je de ander kunt ontmoeten in de overeenkomsten en kunt leren van elkaars verschillen.

Presentatie / Inspiratie avond

Deze avond laat ik je ervaren, wat er zo bijzonder is aan dit gedachtegoed. Eenvoudig, krachtig, leven-verrijkend. Geschikt voor jong en oud. Daarnaast zal ik vertellen over het aanbod voor verschillende doelgroepen.

Wees van harte welkom op deze inspirerende en verhelderende presentatie!

De presentatie begint om 19.30 -21.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur
Locatie: Droomboom, Hanzeweg 4, Denekamp
Toegang: €10,-
Aanmelden kan via: annemieke@dedroomboom.com
Meer informatie over achtergronden, trainingen en ontwikkelaar Wilga Zibel vindt u op www.kleuren-wijs.nl